Златните състезатели на аеробиката в Самоков заминават за Португалия

Всекидневни тренировки в залата подготвят аеробиката на Самоков за големите изпитания, които им предстоят през идната седмица. Напрежението е и за треньорите Диана и Калоян, които, както обикновено, ще ги придружават в турнирите и ще им дават кураж за победа и наставления. Вълненията вече обземат и родителите, макар да са посвикнали на предизвикателствата пред децата им.

3Наближават турнирите в Португалия и Боровец. За страната, станала известна с Революцията на карамфилите, в сряда заминават златните медалисти Синтия-Мари Ангелова, Анита Гаврилова и Ангел Казаков. През последните дни на идната седмица останалите състезатели от Клуба по аеробика, които също имат големи постижения, ще участват в турнира в Боровец.

“Благодарение на основния ни спонсор, г-жа Светлана Атанасова, имаме много участия в турнири. Сигурно сме едни от малкото в света, които участват във всички международни турнири. Амбициите ни са големи. Миналата година имахме 11 състезания и спечелихме 80 медала. Вече, всъщност, не ги броим” – коментират треньорите Диана Борисова и Калоян Калоянов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *