Прокуратурата: Тройната експертиза за наркотици на шофьора в Говедарци е отрицателна

Отрицателна е тройната експертиза за наркотици на шофьора, който нападна столична адвокатка пред очите на двете ѝ деца и ѝ нанесе лека телесна повреда в софийското село Говедарци. Това потвърдиха от прокуратурата за Искра.бг. Оттам добавиха, че полевият му тест е реагирал положително за наркотични вещества.

Експертизата е била готова още миналия понеделник, но тя трябваше да бъде докладвана на прокурора по случая. От институцията не коментираха какво са показали различните експертизи, но изтъкнаха крайното заключение – тестът е отрицателен.

Искра.бг припомняме, че сигналът за агресивната проява е бил подаден към полицията на 24-ти април около 20:00 часа от потърпевшата – адвокат Галя Гълъбова. До случилото се е стигнало, след като 7-годишното ѝ дете карало колело, при което за малко щяло да бъде блъснато от водача.

По късно Гълъбова засякла превозното средство на центъра в Говедарци и „решила“ да не си мълчи, защото за подобни неща трябва да се говори. По този начин По този начин се стигнало до нападението и грозните думи, които чула по свой адрес.

Това е причинило травми и на децата ѝ, които се изплашили за живота на майка си и по нейни думи след случилото се са започнали да посещават психолог.

Екипът ни продължава да следи случая. Оставаме на разположение на всички засегнати страни да изкажат позициите си