Раздвижване с новия кмет на Гуцал

Новият кмет на Гуцал Ангел Христов доста раздвижи дейността в селото – коментират местни. Въпреки че хората, живеещи там са малко, кметът не спира да търси начини да помага на възрастните и да въвежда ред в селото. През почивните дни взе косачката и подравни тревата около параклиса, в имоти, които са на видно място в Гуцал, почистено бе и мястото за гробищата в селото.

Българска федерация по мотоциклетизъм в качеството си на обединяваща структура на мотоклубове и свободни мотористи от цялата страна и инициатор и изпълнител на инициативата „Помощ на две колела”, създадена да помага в борбата с настоящата пандемия COVID – 19, достави 2 пакети с хранителни продукти на жители на село Гуцал – съобщи кметът на село Гуцал.
„Господин Иван Илиев, в качеството на доброволец на инициативата „Помощ на две колела”, достави пакетите, които бяха предадени на Янка Лазарова на 85 години и на Васил Георгиев на 67 години, чрез Живка Георгиева, тъй като Васил наскоро бе опрериран и се възстановява. От тяхно име благодарим на Българска федерация по мотоциклетизъм за добрата кауза, която правят и им пожелаваме да запазят доброто и човещината и да продължават с хубавите инициативи“ – сподели още кметът на Гуцал.

Има още добри новини в селото – най-новите обитатели на карстовото езеро в село Гуцал са 6  диви патици, които са предоставени от Асен Йорданов. Те ще се наслаждават на водата и красотата на езерото. Нека всички заедно се грижим за тях и дано да ги опазим – призоваха от кметството в Гуцал.

Десислава Стоянова