Следродилна депресия доведе до смърт млада българка. Изчезналата млада жена бе открита днес мъртва в двора на църква в София

Полицията обяви в сряда следобед, че е открила тялото на изчезналата във вторник 31-годишна Биляна Петрова в двора на столична църква. Според първоначалните данни по тялото ѝ няма следи от насилие.

Тялото е намерено в двора на Румънската православна църква на ул. „Княз Борис I“ 152, зад Халите. По тялото ѝ няма следи от насилие и на пръв поглед изглежда, че жената е скочила от съседния блок, падайки в двора на църквата -коментира се в социалните мрежи.

Преди това мъжът ѝ призова през социалните мрежи и централните медии за помощ за намирането на Петрова.

Тя за последно бе била забелязана в района на Централните хали, а в сряда тялото ѝ бе открито в двора на намиращата се наблизо румънска църква. Биляна Петрова е майка на две деца, като по-малкото е кърмаче.

Сърпугът ѝ Мартин Венев каза, че е подал сигнал до полицията веднага след изчването на съпругата му.

Няколко дни по-рано тя е била диагностицирана със следродилна депресия. В понеделник вечерта е изпаднала в сериозна криза и мъжа ѝ я откарал в Център за психично здраве „Проф. Н. Шипковенски“.

Във вторник около 13:30 часа Биляна е избягала от клиниката по чехли, с черна пижама. Облечена е била с тъмно-синьо яке. В себе си нямала телефон, само документи.