Валентин Милушев – кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС проведе среща в самоковски села: Приоритет е пътят Самоков – София – заяви Милушев пред жители на Алино

През миналата седмица кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Валентин Милушев се срещна с жители на села от Самоковско. При голям интерес мина срещата му в село Марица. В срещата взеха участие и съветниците от ГЕРБ-СДС Светлана Атанасова, Ива Дамянова и Венетка Попова.

В края на миналата седмица Милушев проведе срещи и в селата Широки дол и Долни окол.

Валентин Милушев отговори на много въпроси, свързани с инфраструктурата, както и питания, касаещи социалната сфера.

******************************

Кандидатът за народен представител Валентин Милушев в неделя заяви на срещата в село Алино, че един от приоритетите му е модернизирането и осигуряването на безопасност на пътя Самоков – София. Той има намерение да съдейства за изграждането на ново трасе като част от пътя. Дейностите са на етеп предпроектно проучване.

Жители на село Алино се интересуваха от възможностите за довършване ремонта на пътя за Ихтиман, за редуциране на документацията при осъществяване на селскостопанска дейност, субсидирана от ЕС, поставиха въпроси за премахване на свлачища и подобряване на водоснабдяването.

„Знаете, че много пъти, докато бях депутат, поставях в Народното събрание проблемът за пътя Ихтиман – Самоков. В момента този път е затворен за тирове. По времето на управлението на г-н Борисов започна изграждането му, но мандатът бе прекратен и ремонтът на пътя стигна само до село Шипочане. Отново подчертавам, че и този път, и пътят Самоков – София винаги са в приоритетите ми“ – заяви Валентин Милушев пред предприемачи, дошли на среща с него в село Алино.

„За да се осъществят проектите, е необходимо стабилно управление“ – припомни Милушев.

На изборите за народни представители за Валентин Милушев се гласува с номер 18, преференция 109.