Ангел Джоргов: питах лично АПИ за ремонтите на пътищата в Самоковско

Кандидатът за кмет на Самоков Ангел Джоргов сподели, че лично е питал в АПИ какво се случва с ремонтите на пътищата Самоков – София, Самоков – Ихтиман, който е разкопан от няколко години, както и за Самоков – Костенец.

„От Агенция „Пътна инфраструктура“ ме увериха, че до края на годината ще бъде обявена процедура за избор на изпълнител нацелия път от Самоков София.

„Кметът на Общината, който и да е той, трябва да пита и настоява пред институции и да подобрява живота на общността. Кметът на Общината трябва да е блзко до харата. Какво може да направи един кмет за пътища, които са от Републиканската пътна мрежа? Той може лично да ходи в АПИ с подписка от хората в населените места с настояване за ремонти, подкрепен от подписки и от желанието на хората за нормални пътища“ – заяви Ангел Джргов в разговор със самоковци.

„Какво ще взаимстваме от Столична община. Столична община от 2015г. има денодищен контактен център. Денонощно служител отговая на телефона и администрацията има информация за проблеми, които веднага отстраняват – дали ще са дупки по улиците, или бездомни животни, дали някой има нужда от подкрепа – реагира се веднага на подаден сигнал“ – коментира още Джоргов.

„Оплакаха ми се хората, че нямат връзка с някои кметове по села. Трябава кметовете на села да имат приемен ден заедно с един общински съветник. Икаме да го въведем като практика във всяко населено място.

„Трябва Да има регламентирана площадка за изхвърляне на отпадъци, така че гуми и матраци и други да не се хвърлят до контейнерите, из горите и около шосетата, реки . Това е проблем на всяко едно село и е впърс на организация да не се допуска “ – коментират от екипа на ГЕРБ – СДС и Ангел Джоргов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление