Честито бебе на семейство Благоеви!

Началникът на Криминална полиция –Смоков  гл.инсп.Филип Благоев има повод за радост. Преди дни стана баща на момиченце. Чаровната му съпруга,Таня, преди година се дипломира в Академията на МВР-  Симеоново. Завчера двамата  станаха родители на първата им рожба. Красивото бебенце носи името Теодора, кръстена на дядо си по майчина линия. То се роди в  МБАЛ-Самоков. Малката Теодора се роди в ръцете на д-р Спасов и д-р Кънчева. Екипът на цялото родилно отделение в Самоков се радваше на малката принцеса в отделението, което засега е третото бебе в него. Баба Веска, която е фризьорка и дядо Тошко, с нетърпение чакат да се приберат двете дами у дома.

Във фейсбук страницата в личния си профил Филип Благоев благодари на любимата си: „Благодаря ти, Таня, че ме дари с най-голямото щастие и мечта за един мъж – неговата малка принцеса!“.

Телефонът на Благоев прегря от поздрави, пожелания за семейството му с пожелания за вечно щастие и любов. Стотици приятели на Филипови го поздравиха и във фейсбук страницата му.

Сайтът „Самоков инфо“ се присъединява към поздравите към семейството и му пожелава здраве, щастие и много красиви мигове!