Училището в Говедарци – мобилен телефон за ученици само извън школото

Използването на мобилни телефони от ученици в училищната сграда е разрешено само за образователни цели – напомнят от ОУ „Димчо Дебелянов“ – Говедарци 

От училището в село Говедарци споделят, че за учебната година имат реновирани три учебни стаи, които ще дадат освен промяна на интериора, нова атмосфера и уют за учениците. С финансовата помощ на Фондация ,,Трейс за хората“ – София и личната подкрепа на изпълнителния директор Десислава Любенова и на Бисер Иванов е ремонтиран физкултурният салон.

С помощта на Христо Крушарски са ремонтирани таваните и подовете на учителска стая, дирекцията и още един кабинет.

За трета година в ОУ ,, Димчо Дебелянов“ ще работи с електронен дневник. С мобилното приложение в реално време всеки учител вписва оценки, отсъствия и отзиви по поведението на учениците, а чрез мобилната версия информацията достига до родителите. От училището в Говедарци оповестиха, че през тази учебна година ще изпратят в историята традиционните родителски срещи. Там ще бъде проведена обща  информативна среща в началото на учебната година. Класните ръководители имат ежеседмично час за консултация с родители.

От школото напомнят, че употребата на енергиини напитки, алкохол и тютюневи изделия извън училище е отговорност на родителите. Последиците от използването им следва да бъде санкционирано.
Използването на мобилни телефони от ученици в училищната сграда е разрешено само за образователни цели.