Уважаеми самоковци, приятели,

На 29-ти октомври България ще избира местни власти. Това са хората, от които зависи съдбата на градовете и селата. От кметовете и съветниците зависи какви ще са улиците, какъв ще бъде обликът на населените места, как ще се опазват горите и реките.

В ръцете на местната власт е промяната за живота на всеки един жител. Тя може да осигури нормална среда за образование, бизнес, култура и съхранение на историята.

Само отговорни и притежаващи знания и професионализъм личности могат да осъществят политиките на местното самоуправление!

Само милеещи за мястото, където са родени, биха имали мотивацията да прилагат законите  – във всяка сфера на социалния живот с цел да се даде сигурност на всеки!

Гласувайте за почтени личности, които ще инвестират в Самоков и в селата за изграждане на инфраструктура, пречиствателни станции, ще правят усилия за създаване на фирми, в които да работят млади и грамотни самоковци!

Гласувайте и изберете достойните! Не продавайте гласа си и правото си на избор и събдата на родния ни край!

Аз съм доказала, че мога да работя за интересите на самоковци. Бях един от най-активните общински съветници през мандатите ми преди няколко години.

Очаквам вашата подкрепа на изборите на 29-ти октомври –

с преференция 105 в листата на ГЕРБ – Самоков с № 7

Светлана Атанасова – кандидат за общински съветник от ГЕРБ

Купуването и продаването на гласове е престъпление