С ниски цени и безкомпромисно качествени горива стартира новата бензиностанция SIMA OIL в Самоков

20180118_144435

Иновативна e и системата за компенсация при зареждане при ниски температури, тя спестява пари на клиентите на „SIMA OIL“20180118_144416

Шест коли едновременно може да черпят енергия от бензиноколонките, „SIMA OIL“ предлага всички видове масов бензин, дизел, автогаз LPG както и газ за битови нужди

 

Със система за улавяне на вредните емисии и с качествени горива, съобразени с всички европейски изисквания, посреща клиентите си новата бензиностанция „SIMA OIL“, която отвори врати вчера в Самоков. Тя се намира20180118_144236 на околовръстния път над кв. „Самоково“ на изхода за Дупница и Боровец.

Десетки самоковци, гости на града и жители на селата дойдоха, за да поздравят собствениците и да им пожелаят успех и късмет в бизнеса. Водосвет за здраве и благополучие бе отслужен от отец Георги. Дар за „SIMA OIL“ е икона на Свети Никола.20180118_150451

В новата бензиностанция могат да зареждат едновременно 6 коли, а 10 служители ще се грижат за качественото и бързо обслужване на всички клиенти.

Специалната изненада за всички клиенти на „SIMA OIL“ е иновативната системата за компенсация на колонките, която не удря по джоба при зареждане при ниски температури.

Освен това всички могат да разчитат, че наливат най- доброто гориво в автомобила си, защото горивата на SIMA OIL са специално разработени и подобрени от водещи химици в бранша. Още от първото зареждане ще чуете как вашата кола започва да мърка, а двигателят да пее. Фирмата е вярна на девиза си „Винаги в движение!

На откриването собствениците на бензиностанцията почерпиха всички гостите и първите клиенти.

„Тази бензиностанция е уникална, не е част от верига и няма друга подобна нито в Самоков, нито в България. Продуктите, които се продават тук, са съобразени с всички европейски стандарти и със законодателството, което предстои да влезе в сила до 2020 година. Отнасяме се отговорно и къ20180118_144126м опазването на природа и затова разполагаме със система за улавяне на вредните емисии. Спазили сме всички нормативни актове, изградили сме система, която улавя вредните газове, за да не се замърсява околната среда.“ – поясниха от бензиностанция SIMA OIL – Самоков.

В „SIMA OIL“ можете да намерите всички видове масов бензин, дизел, автогаз LPG. Новото е, че има лиценз за продажба на газ за битови нужди.

„SIMA OIL“ е създадена с мисъл и поглед към бъдещето. Стратегията ни е разработена от експерти и предлагаме максимално качество на най-ниски цени и според европейските стандарти. Клиентите ни ще са доволни, в това сме убедени“ – казват собствениците на новата бензиностанция „SIMA OIL“

Работното време на „ SIMA OIL“ е от 6 до 23 часа.

Бензиностанция „SIMA OIL“ разполага с модерен минимаркет за хранителни стоки, където освен голямото разнообразие от напитки, се предлага и страхотно ободряващо кафе.

„Ще разчитам на новата бензиностанция, защото освен автомобила си зареждам и газ за бита. Улеснение е, че ще може през деня да се снабдявам с газ за битови нужди“ – сподели един от първите клиенти на „SIMA OIL“.

„Оптимално и гарантирано качествено гориво при минимални цени“ – е мотото на  „SIMA OIL“ – Самоков.

Обектът е с уникална  визия и разширена гама услуги, които включват външна и вътрешна кафе-зона, по-големи площи за паркиране и специално обособени зони за отдих с безплатен WiFi.

Десислава Стоянова