Ски биатлонът в Самоков  закри зимния сезон със спортен празник

Вълнуващи игри, демонстрационни игри и упражнения, интересни изненади и много настроение имаше на  закриването на зимния ски сезон по биатлон  в Самоков.  Тази година празникът се проведе под мотото „Играем, за да се забавляваме!” в района на стрелбището в Самоков. Участваха над 30 деца от различни възрастови групи в клуба по биатлон  и треньорите им Деница Иванова и Марияна Вучова. Проявата бе уважена и от ръководството на клуба, много родители и гости.

„Щастлив съм, че съм тук. Колкото по-рано се обръща внимание на децата да се занимават със спорт, толкова по-големи успехи ще имаме“ – каза председателят на клуба Димчо Петров. Той благодари на треньорите, че са спечелили децата за идеята на спорта. Заместник- председателят Кирил Василев даде добра оценка за представянето на децата през миналия зимен сезон.

Децата тръгват към новия летен сезон с нови екипи. От клуба днес подариха на всички фланелка с логото на „Рилски спортист“.

Ръководството на спортния клуб на финала покани на трапеза с барбекю, свежи напитки, имаше много подаръци за талантливите деца. Всички деца са мотивирани за сериозна лятна работа и нови успехи.

Събитието се организира всяка година от създаването на клуба .