Самоковката Таня Шолева – кандидат за депутат от Реформаторски блок – Глас народен:

За град като Самоков е изключително важна прозрачността при провеждане на конкурси за длъжности на бюджетна издръжка – казва Таня Шолева

 

Един от кандидатите за народни представители от коалиция Реформаторски блок – Глас народен е самоковката Таня Шолева.

Младата дама прави първите си крачки в политиката с увереност, амбиция и желание да бъде полезна за родния си град.

Таня Шолева е родена в Самоков през 1985г. Има завършена бакалавърска степен по специалността “Икономика и организация на труда”. Магистър е по специалността “Управление на човешките ресурси” от УНСС – София.

Таня Шолева от 2011г. ръководи Център за професионално обучение “Европейски алианс по образование”. Работи по многжество проекти, финансирани от Европейския съюз. По-голяма част от проектите са в областта на обучението за професионална квалификация и ключови компетентности, в сферата на спорта и други.

Таня Шолева владее немски, английски и руски език.

“Избрах да бъда част от каузата на Реформаторски блок – Глас народен, защото коалицията има потенциал да работи за България. Реформторски блок – Народен глас“ е коалиция, в която личностите са с модерно мислене. Това го доказват нашите послания – „Разум, родолюбие, развитие“ и начина, по който водим диалог с опоненти и партньори.

Управленската програма на „Реформатроски блок – Глас народен“ може реално да бъде изпълнена.

Акцент е осигуряване на добра среда за бизнеса в България. Предвижда промени в данъчното законодателство, които са свързани само и единствено с намаляване на данъците, а не с тяхно увеличаване. Пример за това е идеята ни за намаляване на ДДС до 18% след четири години.

Днес повече от всякога е важно реформите да продължат и да не се допусне колебание и отстъпление от постигнатите добри резултати в последните две години.

Образованието трябва да бъде реален национален приоритет. За град като Самоков е изключително важна прозрачността при провеждане на конкурси за длъжности на бюджетна издръжка.

Това е особено важно, защото при липса на стратегия за развитие на бизнеса, Община Самоков е основен работодател.

Младите са отзивчиви към ставащото в България и света. Младостта винаги има отговор. Понякога той се изразява като реакция… и път към Терминал 2. А за нашия град – към членство в Младежката структура на БСП.

В Самоков трябва да се осигури среда, даваща възможност на младите да работят в Самоков, да постигат целите си тук.

Ако младостта на Самоков продължи да прминава към Терминал 2 и към столицата, бъдещето на Самоков трудно би могло да се прогнозира в положителна насока.

Вярвам, че инстинктът на българина ще надделее и ще му помогне да направи своя правилен избор на 26-ти март.

Затова на 26-ти март изберете бюлетина №21” – призова Таня Шолева от коалиция Реформатоски блок – Глас народен.