Очевидци: Криминалист №1 на София Иво Трайков, Петър Дашин – експерт „Криминална полиция“-Самоков  и други техни колеги от Самоков спипаха наркодилър при продажба на марихуана

Бързата реакция на полицаите за пореден път стопира продажба на наркотици в Самоков

Репортер на „Самоков инфо“ днес попадна на поредната сериозна полицейска акция в Самоков. До самия център на града, в автомивката и автосервиз на бул.“България“ №55 полицаите спипаха в момент на продажба нарк20170628_145906одилър и двама купувачи. По неофициална информация продавачът е Антон Николов, роден през 1996г. Той е продавал марихуана на две лица от ромски произход – Джеки и Исус. Антон е работник в автомивката. Претърсена е и колата, която той е управлявал, тя е била паркирана до автомивката. В нея  също е намерена марихуана. Акцията се провеждаше насред бул. „България“, на автомивката, намираща се срещу магазин „Браво“. Движението не бе спряно, а пътни полицаи правеха отцепление като насочваха идващата отдолу колона автомобили, за да заобикалят мястото на операцията. „ Видяхме екип криминалисти към 15.30ч. , снемаха  отпечатъци и подробно филмираха колата, на мястото имаше и няколко момчета …“- съобщиха очевидци.

„Познаваме Антон отдавна. Много е трудолюбив, много е честен и коректен с приятелите си. Изненадани сме, че го хващат с дрога“ – споделиха минаващи покрай автомивката.Тримата, хванати за разпространение на марихуаната, са задържани за 24 часа и разследването продължава. След като униформените довършат работата си, разследването ще продължи в прокуратурата. Все още не е известно какво е било количеството на марихуаната.