НФСБ в Самоков с нови шефове

 

Партия Национален фронт за спасение на България в Савоков избра ново ръководство. Председател стана Георги Хаджийски –  кмет на село Драгушиново.

Събранието се проведе преди дни в Младежкия дом.  За нея дойде и председателят на партията Валери Симеонов, който е и шеф на парламентарната група на Патриотичния фронт. Присъстваха още депутатът и заместник-председател на НФСБ Валентин Касабов, Данчо Хаджиев-заместник – председател на НФСБ, Християн Митев – народен представител от Патриотичен фронд и член на Правната комисия в Народното събрание. На отчетно-изборната сбирка присъстваха над 35 души. Сред тях бяха и някои от старите членове – учредители от 2012г. на НФСБ – Марияна Александрова, Николай Христов, Милчо Вуков и др.

Областният координатор Павлин Цветков води събранието, което продължи около два часа. Новината от сбирката е, че бе избрано ново ръководство на Общинската структура на НФСБ в Самоков. За председател на организацията бе избран Георги Хаджийски, който е кмет на село Драгушиново. Секретар стана Марияна Александрова, третият член на новото ръководство е Благовест Коларов, познат като активен общественик и природозащитник.  .

Новият председател Георги Хаджийски, взе думата и благодари за доверието.Той пожела на всички ползотворна работа за по-доброто бъдеще на града.