Над 50 милиона инвестирахме тук само в пътна инфраструктура – заяви в Самоков кандидатът за евродепутат Лиляна Павлова

Надяваме се хората от Самоков да оценят усилията ни

Опонентите ни се занимаваха с манипулации, нямаше сблъсък на идеи – коментират от ГЕРБ и СДС

„Кампанията тръгна трудно, но сега съм обнадеждена. Бях в много градове, във всички области. В началото опонентите ни правеха внушения, че този вот не е важен, но успяхме да обърнем разбирането и да достигнем до хората, защото сме с конкретни европейски послания и обяснихме защо са важни тези избори на 26-ти май за европейски парламент“ – заяви пред сайта „Самоков инфо“ Л. Павлова.

„Нашите опоненти вместо за приоритети в европейските избори и вместо да представят кандитатите си, да има сблъсък на идеи, се занимаваха с минипулации, с компромати. Искаха да сринат авторитета на правителството и на партията, нещо, което няма да допуснем, защото усилията на правителството са насочени към това – да подобрим живота на хората чрез конкретни политики. Мисля, че българите са проевропейски настроени и виждат какво ни дава Европа“ – каза още Павлова.

„За да се почувстваме европейци, трябва да изравним доходите, но за това трябва да поработим още и да подобрим състоянието на икономиката“ – категорична е Лиляна Павлова.

На въпроса какъв резултат ще търси ГЕРБ на местните избори наесен, тя отгоори така: „Надявам се в Самоков на предстоящия местен вот да спечелим убедително. Екипът на ГЕРБ в Самоков, който се ръководи от народния представител Валентин Милушев, е много успешен. Валентин Милушев е човек, който работи със сърце и душа за проблемите на Самоков, те се решават с неговото съдействие, с помощта на правителството и с европроекти. Със съвместни усилия на Вальо Милушев и правителството се осигуриха над 50 милона лв. за Самоков, само за пътна инфраструктура. Отделно се осигуриха средства за саниране на сгради в Самоков. Тези средства бяха най-много за Самоков от цялата Софийска област“ – припомни Павлова.

„Изборът на фирмите и на жилищата бе направен обаче от Общината, което ни се налага да уточняваме на много срещи в областта и в Самоковско“ – допълниха от ГЕРБ.

„Надявам се хората от Самоковско да оценят нашите усилия и на този вот, и на местните избори да гласуват за ГЕРБ“ – добави още Лиляна Павлова.