Момчил и Християна с концерт в Бургас и Созопол

Момчил Атанасов – пиано и Християна Вълкова – вокал ще се представят с концерти в Бургас и Созопол . Изявите им ще започнат от днес – 21 юни до 24 юни от 21:30 на 21 юни до 0:00 на 24 юни в Бургас. В следващите дни ще гостуват в Созопол.

Както е известно, Момчил Атанасов е пианист и композитор, родом от Самоков. Завършва Софийското музикално училище със специалност класическо пиано през 2009 г. Следват 2 години в Ротердамската консерватория с джаз пиано. През годините Момчил е част от доста проекти, някои от които познати на българската публика – Open Source Trio, Classic in the Jazz, [TEAF] The Electro Acoustic Fingers, както и соловият му проект Emotional Visions of a Wicked Mind. В биографията си Момчил има концерти и фестивални участия с различни формации в над 10 държави на 3 континента, 2 издадени албума с основния си проект Open Source Trio и трети напът; записи на авторска музика за БНР, няколко концерта с филхармония, включително авторски композиции и оркестрации отново с OST и Плевенска Филхармония.

Християна Вълкова е певица, родом от гр. Плевен. Завършила НМУ „Л. Пипков“ в София и в момента учи контрабас в Музикалната академия в София. Експериментите и с нежен и чувствен джаз могат да ви пренесат на едно по-спокойно и благородно място. При срещите си с публика и познати Християна неизменно е сравнявана с еднорог или нимфа поради своята позитивна енергия и аура.