Михаил Попангелов гостува на СУ „Отец Паисий“

За втора поредна година ученици от СУ “Отец Паисий” участват в групи ски алпийски дисциплини  по проект „Твоят час”.

За втора поредна година ученици от СУ “Отец Паисий” участват в групи ски алпийски дисциплини  по проект „Твоят час”. Практикуването на любимия за децата спорт се осъществява благодарение на споразумението на Община Самоков с фирма „Бороспорт” за ползване на безплатни лифт карти за учениците от общината. Като част от програмата на проекта днес беше проведена среща на младите скиори със Михаил Попангелов.

Господин М. Попангелов е бил дългогодишен ски – състезател с многобройни отличия, попълярен и заслужил ветеран на ски – спорта, треньор на Самоковската легендата Петър Попангелов младши и виден спортен деятел.

Учениците, родителите и гостите  бяха приятно изненадани, очаровани и вдъхновени от срещата с него. Въпросите на учениците върнаха г-н Попангелов в далечното минало, когато той е бил и заместник директор по спортната подготовка на ССУ „Отец Паисий”. Рзказите му очароваха децата, заредиха ги и повишиха тяхната мотивация за физическа активност и практикуване на зимни спортове.

Учениците най – искрено благодариха на М. Попангелов за многобройните практически съвети, а той от своя страна обеща скоро да се срещнат по белите писти на Боровец.

 

Като част от програмата на проекта днес беше проведена среща на младите скиори с Ми20171219_143907хаил Попангелов.

Както е известно, М. Попангелов е дългогодишен ски състезател с многобройни отличия, би е треньор и на  Петър Попангелов – младши.

Учениците, родителите и гостите  бяха приятно изненадани, очар20171219_143041овани и вдъхновени от срещата с него. Въпросите на учениците върнаха Попангелов в далечното минало, когато той е бил и заместник – директор по спортната подготовка на ССУ „Отец Паисий”. Рзказите му очароваха децата, заредиха ги и повишиха тяхната мотивация за физическа активност и практикуване на зимни спортове.

Учениците искрено благодариха на Попангелов за многобройните практически съвети, а той от своя страна обеща скоро да се срещнат по белите писти на Боровец.

Пресцентър на СУ „Отец Паисий“