Мадарова къща покани за Гергьовден на джаз концерт с Момчил Атанасов и Християна Вълкова

По случай Гергьовден Мадарова къща покани за концерт Момчил Атанасов и Християна Вълкова. Те поздравиха гостите на Мадарова къща с авторски аранжименти. „Много приятни музиканти, изключително талантливи са и двамата. Благодарим на Момчил и Хриси за празничното настроение, което създадоха в Мадарова къща“ – сподели след концерта Мария Николова.

„Джазът се връзва идеално с атмосферата на Мадарова къща. Отлично ниво, чуден концерт от двама млади и таланти – Момчил и Хриси!“ – допълни думите й Ани Костова.

„Клубна музика, изпълнена чудесно от приятни музиканти в Мадарова къща! Благодарим на управителката Емилия Даганова за организираното джаз парти на връх Гергьовден. Чудесна беше и почерпката от Мадарова къща! Много изискано и на ниво!“ – каза след концерта Антон Георгиев.

Както е известно, Мадарова къща отвори врати и бе осветена преди 11 години, точно на Гергьовден. Има традиция в салоните й да гостуват известни музиканти.

Наскоро концерт в Мадарова къща имаха Йосиф Радионов и Зорница Радионова.

Момчил Атанасов е из20180506_125906вестен музикант, родом от Самоков, син на уважаваната музикална педагожка Цветанка Попова. Момчил свири соло и с други музиканти. Трито му OPEN SOURCE TRIO  има концерти по цял свят. Триото има два албума, третият е готов, скоро ще се запише и издаде – сподели Момчил Атанасов пред сайта „Самоков инфо“.

Към днешна дата основните изяви на Момчил са с Християна Вълкова, която е родом от Плевен. От няколко години имат съвместна творческа работа и концерти в цяла България. Предстои им турне и в Румъния. Лятото ще имат изяви в големите градове като Бургас и Варна.