Лазар Арангелов – кандидат за кмет на Радуил: „Ще помагам на Радуил, ако спечеля доверието на хората от селото“

Лазар Арангелов е кандидат за кмет на село Радуил от Местна коалиция ВМРО-СДС

Залага на политическия си опит – два мандата е бил съветник, и на обичта си към родния край. Познат е на обществеността и като служител на Държавно лесничейство – Боровец. Беше част от него в най-силните му години. Започва работа там като лесничей, след години, от 99-та година, става заместник-началник. Стажът му в горското не е малък. Пенсионира се през месец септември тази година в парков участък – Боровец на Национален парк Рила.  Там също беше на отговорна длъжност – началник-сектор и главен инспектор.

„Радуил е най-хубавото село в Самоковско! Природата е уникална и дава възможност за развитие на селския туризъм. Вече доста предприемчиви хора от селото се ориентираха и направиха туристически и търговски обекти, развиват семеен бизнес. Това е шансът на селото – да се съхрани и оживи още повече. Готов съм да помагам на всеки, който иска да направи нещо добро за Радуил и за обществото“ – споделя Лазар.

Казва, че е щастлив човек, защото има хубаво семейство, син и един внук. „За Радуил е много важно да се запази училището и детската градина. Надявам се повече хора да се върнат в родното си село и да живеят в него, за да се съхранят традициите му. Мисля, че е направено и добро в селото. Ако спечеля доверието на Радуил, бих помагал за своевременно снабдяване на местното населението с дърва за огрев. Бих направил усилия за подобряване на водоснабдяването на цялата територия на Радуил“ – казва още Лазар Арангелов.

„В програмата си залагам само реални неща за осигуряване на нормален живот в селото. Необходимо е на различни места в селото да се поставят пътни знаци, защото има рискови участъци. Има нужда и от асфалтиране на улиците, доста са без асфалт. Други трябва да се изкърпят“ – споделя нуждите на село Радуил кандидатът за кмет от Местна коалиция ВМРО-СДС – Самоков Лазар Арангелов.

„Голямо село – големи проблеми“ – допълва Лазар Арангелов. „Делови човек съм, няма нужда от големи приказки, ако ме изберат за кмет, ще работя за селото си. Много се приказва на тези избори, но според мен, човек, преди да обещае, трябва да помисли. Хората в Радуил са интелигентни, поддържат християнските ценности. Мисля, че заслужават по-добър живот. Познават ме, знаят, че може да подкрепят кандидатурата ми за кмет на Радуил с бюлетина № 71, ВМРО-СДС. Пожелавам успех и на другите кандидати. Обединени за Радуил!“ – каза в заключение Лазар Арангелов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!