Кражба от банкомата на Темаркет на 80 бона?

Полицаите разследват извършен опит за кражба от банкомата на темаркет в Самоков, престъплението е станало около 3 часа през нощта. Банкоматът е собственост на „Райфайзенбанк”.
Рано тази сутрин е постъпил сигналът за извършеното посегателство върху банкомата на магазина. Незабавно на място е изпратен полицейски екип. Установено е, че устройството е разбито отвън. След счупване на прозорец на супермаркета е проникнато и в помещението, където е монтиран банкомата. Въпреки нанесените сериозни поражения, касетката с парите не е била разбита и няма откраднати пари. В района на инцидента няма камери за видеонаблюдение. Сигнално-охранителна техника е монтирана в магазина. Живеещите в близост хора не са чули никакъв шум. Работата на разследващите по случая продължава. Това е поредно посегателство на банкомат в града. Трети банкомат е разбит за последните три месеца, преди време пострада банкомат в кв.“Самоково“, после и в село Радуил.
Според неофициални данни са отмъкнати 80 000лв. Банкоматът тези дни е бил на ремонт и се предполага, че крадците са дебнели кога ще го върнат пълен. Според други слуфове обаче обирджиите не са имали никакъв късмет, защото мастилото се е излязло и е изцапало парите. Тези версии обаче се разпростаняват тези из интернет и не са доказани от официалните и компетентни лица.