Елица Стойчева – лектор на обучение

 

 

През почивните дни в Младежкия дом се проведе обучение. Лектор беше Елица Стойчева. Може би е известно, но все пак – Ели е от Самоков, завърши ПГ „Константин Фотинов“ и още като ученичка участваше във всички по-важни събития от града, особено тези сред младите. На повечето беше инициатор. Елица Стойчева основа и Младежкият парламент. Наскоро завърши УНСС и вече има бизнес и консултантска фирма в София.

„След многогодишното търсене на разковничето за това какво ни дава истинско щастие, удовлетворение, вдъхновение, мотивация, като цяло живот на 100% , считам, че то се крие до голяма степен в осъществяването на думата „призвание“. Тъй като аз съм възприела своето такова в това да помагам на хората да бъдат по-щастливи, искам да ви поканя на едно обучение, което вярвам, че ще повиши качеството на вашия живот“ – казва Елица Стойчева.
„Обучението е напълно безплатно, насочено е главно към ученици в 11 и 12 клас или иначе казано към хора, намиращи се на един много важен кръстопът в живота си. Това обучение ще им помогне да открият призванието си, да се насочат към дейност, която наистина ги мотивира и ги прави щастливи и да съумеят да печелят от това“ – поясни Елица.

По време на обучението Елица отговори на много въпроси, сред които – какво всъщност е призванието и защо е важно то, какво ни мотивира да действаме, кои са нашите силни страни и каква стойност даваме на другите, какви са нашите ценности и как да работим в синхрон с тях, как да намерим призванието си, какво ни пречи да го следваме, как да започнем да се занимаваме с дейности, които отговарят на нашето призвание още от днес, как постепенно да превърнем призванието си в основна дейност и др.