Евелина Големинова – директор на ДГ „Зорница“ днес празнува рожден ден

Днес празнува рождения си ден Евелина Големинова – най-младата директорка на детска градина в Самоков.  От сутринта тя приема обаждания с пожелания за здраве, късмет и успехи.

Освен че е красива и елегантна, тя е със солидна професионална биография. Възпитаник е на СУ „Свети Климент Охридски“, работила е като учител и е доказала, че обича децата.

Евелина Големинова пое детската градина точно преди една година, броени дни преди рождения си ден, и успя да докаже, че уважава приемствеността. Тя продължи добрите традиции на „Зорница“, създавани през годините, запази добрия тон на взаимоотношенията в екипа на градината, въведе и нови правила, създаде нов облик на помещенията в градината. Според колегите й за 12-те месеца, в които е директор, направи смели промени, които на други биха отнели години.

Детската градина, през първата й година като директор, работи по проекти, участва във всички курсове за повишаване на професионалната квалификация на учителите.

Една от мечтите на младата и динамична директорка е да се изгради физкултурният салон за децата от „Зорница“, чийто проект вече е готов. Тя се надява екипът от учители и персонала26175475_2015862658656287_1228965245_n да продължи да държи високо ниво и за в бъдеще да оправдава доверието на родителите.

Евелина Големинова споделя, че един директор може да бъде успешен, ако има ефективен екип от професионалисти, които имат знания и любов към децата. Големинова държи на визията и естетиката, намира приложение на всичко ново и модерно, което идва в сферата на образованието.

За рожедния си ден си пожела да е здрава, да са здрави блзиките й, да я сграява и за в бъдеще любовта на семейството й.