Димитър Джелепов – Лъвски: изберете прогресивния модел на управление

Димитър Джелепов – Лъвски представи пред медиите в Самоков позицията си на независим кандидат за кмет и общински съветник

Димитър Джелепов получил прякора – Лъвски – от приятелите си заради бунтарския си нрав. „Ако 1000 души влизат през една врата, аз влизам през друга“ – това обявление казва доста за характера на Димитър Джелепов и отношението му към стадния тип живеене.

Димитър е на 23 години, родом е от Самоков, има частен бизнес, следи от години политическия живот в Самоков, България и света. Не се асоциира с партии, за да бъде свободен в решенията си и в настоящия момент, и в бъдеще. Сигурен е в себе си и в това, че мястото му е в политиката, за да е полезен на Самоков.

„Мога да изведа Самоков от ситуацията на пропадане, в която се намира. Независимата кандидатура ми дава възможност да действам. Партийната повеля води до разпадане на връзката между властта и хората“ – добавя Димитър Джелепов.

Той посочва, че основният проблем в Самоков и в 24-те му села е безработицата, това води до ниско ниво на грамотност.

„Селата трябва да се развиват, а не да се допуска обезлюдяване“ – категоричен е Димитър Джелепов.

„Социалните условия в Самоков са невъзможни за нормален живот“ – допълва той.

Програмата му се базира на основните проблеми на Самоков – липса на икономика и безработица, които водят до битови проблеми и отлив на млади и грамотни хора от града и селата.

„Трябва да се справим с обезлюдяването, с липсата на инфраструктура в селата, с липсата на пречиствателни станции в селата, дори и тези – Искровете, които са чудесно място за туризъм, нямат пречиствателни! Не е нормално за един град да бъде в такова състояние, а същевременно сегашното статукво да твърди, че градът няма нужда да се развива и всичко му е наред“ – допълва още независимият кандидат за кмет на Самоков и общински съветник.

Един от основните му приоритети е да се върне славата на спорта в Самоков.

„Спортът ще доведе до развитие на туризма, той ще породи интерес на инвеститори от други държави“ – категоричен е Дмитър Джелепов.

„Живеем във времето на свободното мнение. Всяка власт трябва да има опозиция, за да има демокрация. Бъдете смели, следвайте себе си“ – апелира Димитър Джелепов.

За себе си казва още, че познава перфектно политиката в световен мащаб, а владеенето на риториката се дължи на начина му на мислене и на интереса му към всичко, което е прогресивно и води до по-добър и хуманен начин на живот.

„Аз съм човек на прогреса, на модерното ново поколение и на действието“ – казва накратко Димитър Джелепов – независим кандидат за кмет на Самоков и за общински съветник.

Димитър Джелепов – Лъвски ще представи програмата си в Читалище – паметник „Отец Паисий“ на 18-ти октомври от 19 часа.

Купуването и продаването на гласове е престъпление