ГЕРБ тръгна на избори от Самоков. Валентин Милушев: „Доказвам, че съм отговорен и съм готов да помагам на хората“

Пред многобройна аудитория в Зала „Арена“ в сряда вечерта от Самоков ГЕРБ отвори кампанията си.

Председателят на ГЕРБ и шеф на националния предизборен щаб, Цветан Цветанов, представи листата на кандидат-депутатите от Софийска област.

След изказването на Цветан Цветанов, думата взеха кандидатите за депутати – водачът на листата Николина Ангелкова, областният координатор на партията Галя Георгиева и Валентин Милушев.

Валентин Милушев бе поздравен от самоковци и се оправдаха думите на Цветан Цветанов, че Милушев е един от най-достойните членове в ГЕРБ. „ГЕРБ винаги застава зад достойни и всеотдайни хора“ – каза още Цветанов.

„Тук Валентин Милушев си е у дома, това е неговият роден град“ – сподели още Цветан Цветанов, преди да даде думата на Валентин Милушев.

“Гордея се, че съм част от този екип. Искам да благодаря на всички вас затова, че ни уважихте да дойдете на откриването на нашата кампания, на моите колеги, затова че ме избраха за кандидат за народен представител от Софийска област. Благодаря за доверието на членовете на местната структура, затова че ми се довериха и ме предложиха. Това същевременно е голяма отговорност за мен” – призна Валентин Милушев от трибуната на Зала „Арена“.

IMG_1317[1] “Ако бъда избран, ще вложа голяма отговорност в работата си, ще изпълнявам отговорно програмата на ГЕРБ. Нека тозиIMG_1290[1] ден остане паметен във вашите сърца. Предайте позитивния дух от залата и на партията във вашите домове и на вашите близки. Номер 11 е номерът на победата. Желая успехи на 26 март” – каза на финала Валентин Милушев. „ГЕРБ ще даде възможност на кметовете да изпълнят своите ангажименти. ГЕРБ трябва да има убедителна победа, за да направи правителство. Правителството с най-голям авторитет в Брюксел беше това на Бойко Борисов, той успя да убеди лидерите наIMG_1303[1] Европейския съюз да отпуснат над 3 милиона евро на БългIMG_1325[1]ария. Търсим единението, няма да бъде агресивни и да ползваме езика на омразата. ГЕРБ е партия, която дава реални шансове и решения на проблемите на българина“ – заяви пред сайта „Самоков инфо“ Валентин Милушев.

„За ГЕРБ управлението е IMG_1292[1]отговорност. Не можем да градим обещания върху популизъм, нито да си позволим да подклаждаме страховете ви“ – заявиха кандидатите за народни представители от партията на Бойко Борисов.

 

„Валентин Милушев е познат като общественик от работата му в Общински съвет. Винаги защитава интересите на нас-неговите съграждани. Имам му доверие и мисля, че би бил достоен народен представител“ – коментира Славка Ангелова, която бе сред присъстващите снощи в зала „Арена“.

„Познавам Вальо от ранните ни години, съученици сме. Винаги е бил коректен в отношенията си с хората. Радвам се, че е в тази партия, че не е обвързан с БСП“ -сподели Наталия Иванова.

„Валентин Милушев е един от най-активните общински съветници. Въпросите му към общинска администрация по време на заседанията на Общински съвет винаги са по актуални теми. Бих му се доверил и като народен представител. Милушев наистина защитава интересите на хората от Самоков. Срещал съм се много пъти с него в Самоков, поставял съм му въпроси и ми е помагал да си реша проблеми. Мисля, че може да му се има доверие“ – сподели пред сайта „Самоков инфо“ Магдалена Георгиева.

В изказването си, делово и без помпозни лозунги, Цветанов подчерта, че за разлика от БСП, те няма да правят агресивна предизборна кампания. Бе акцентирано на успехите на управлението на ГЕРБ, работата по еврофондове, изградена инфраструктура и привлечени инвестиции , което е довело до спад на безработицата.

„Ние няма да бъдем агресивни като БСП, няма да правим фалшиви новини. На агресията на БСП ще отговорим с отговорно и лоялно поведение. По време на управлението на БСП имаше спрени еврофондове, фалира КТБ“ – допълни Цветан Цветанов.

Десислава Стоянова