ГЕРБ – СДС Софийска област представи в Самоков кандидатите си за народни представители

IMG_4697

Снощи в Читалището коалиция ГЕРБ – СДС официално даде старт на предизборната си кампания в Самоков. Сред кандидатите за народни представители от коалицията са трима самоковци шефът на ГЕРБ – Самоков Валентин Милушев, Цветан Сичанов и Александър Боев. На десето място е Юлиян Леков – СДС.

Водач на листата за 26 МИР София – област е бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов, втора е доскорошният министър на туризма и областен координатор на ГЕРБ София –  област Николина Ангелкова. От самоковските представители на най-предна позиция е Валентин Милушев – на 5 място.

Валентин Милушев в обръщението си пред дошлите в Читалището говори за направеното от ГЕРБ през годините на мандата му като народен представител. „С г-жа Ангелкова дадохме обещание и то се случи – реабилитиран бе пътният участък Самоков – Дупница. Бе изграден изцяло нов пътен участък между Самоков и Боровец. Подобри се значително инфраструктурата към селата Драгушиново, Злокучене, Доспей, както и обходният път за Белчин. В момента в Продановци се изгражда водопровод. Всички присъстващи са свидетели на саниранията на жилищни и адвминистративни сгради в Самоков на стойност над 17 млн. лв. Това са видимите резултати“ – бяха част от думите на Валентин Милушев.

Думата взеха и другите кандидати за народни представители – водачът на листата Младен Маринов, Цветан Сичанов, Александър Боев, Юлиян ЛековIMG_4699IMG_4698.

Коалиционният партньор СДС е с 10 място в листата. За пореден път ГЕРБ и СДС саIMG_4703 в коалиция IMG_4689за избори.

Председателят на СДС – Самоков Светлана Атанасова пожела успех на кандидатите от коалиция ГЕРБ – СДС.

Коалицията ГЕРБ/СДС поема ангажимент към региона на Самоков, че ще разреши отдавна съществуващия проблем със стената на язовир „Бели Искър“. Кабинетът „Борисов“ отпусна 10 милиона лева, с които създаденият ВиК холдинг да започне изследване, проектиране и саниране на язовирната стена. За пълната и успешна реализация на този проект ще работим и ние, кандидатите от листата на ГЕРБ/СДС в София-област, заявил пред жителите на общината водачът на листата Младен Маринов.

По думите на областния координатор и кандидат за народен представител Николина Ангелкова в региона на Самоков има много населени места, които си заслужава да бъдат посетени и популяризирани като туристическа дестинация. Тя заяви, че ГЕРБ е партията, която е показала, че има решения в трудни времена на пандемия.
„Ние доказахме, че може да се справим с кризи, защото сме отговорни. Отборът ни в София-област е начело с един от най-успешните министри на МВР, наши приоритети са също образованието, развитието на инфраструктурата и социалната политика и имаме сериозни планове за инвестиции в тези изключително важни за живота на хората сфери“ – посочила още Ангелкова.

Както е известно, преди седмици Областният координатор нa ГEPБ за София област Николина Ангелкова peгиcтpиpа лиcтaтa c ĸaндидaти зa нapoдни пpeдcтaвитeли в Paйoннa избиpaтeлнa ĸoмиcия – Cофия област зa пpeдcтoящитe избopи нa 4 април.
„Toвa щe бъдe гласът на общините от София област в пapлaмeнтa. Нашата цел е пpиopитeтитe нa гpaждaнитe нa областта дa cтaнaт пpиopитeти и нa бългapcĸия пapлaмeнт. B лиcтaтa нa ГEPБ имa пpeдcтaвитeли oт вcичĸи пpoфecиoнaлни cфepи и ce нaдявaм нa ycпeшнa ĸaмпaния“, коментира oблacтният ĸoopдинaтop нa пapтиятa.

На първо място в листата е Младен Маринов, министър на вътрешните работи в третия кабинет на Бойко Борисов. Втора е Николина Ангелкова, министър на туризма в третото правителство на премиера Бойко Борисов, народен представител в 44-ото Народно събрание на Република България и областен координатор на ГЕРБ за София област.

Младен Найденов Маринов
2 Николина Панайотова Ангелкова
3 Васил Цветков Цветков
4  Марин Василев Маринов
5 Валентин Мирчов Милушев
6 Иван Георгиев Янкулов
7 Красимир Душков Дебеляшки
8 Дамян Русинов Маринов
9 Светлана Маринова Трендафилова
10 Юлиян Атанасов Леков
11 Марио Антониев Спасов
12 Анна Петрова Нейкова – Райкова
13 Цветан Емилов Сичанов
14 Богомил Методиев Богомилов
15 Александър Димитров Боев
16 Николай Тодоров Николов

Купуването и продаването на гласове е престъпление