ГЕРБ – Самоков учреди Сдружение на предприемачите

 

Депутатът от ГЕРБ Валентин Милушев инициира създаване на Сдружение на предприемачите. В срещата по повод учредяването участваха съветниците от ГЕРБ – Самоков, кметовете на села от партията, членове на партията. Бе избран Управителен съвет на Сдружението. За председател има две кандидатури, на следваща среща ще бъде избран един от тях – Георги Тодоров или Георги Гуцалски.

„Цел на Сдружението ще бъде да е в помощ на дребния и среден бизнес в Самоков. Ще има ангажимент към всички самоковци, които имат интерес към сферата на бизнеса, ще предоставя информация по важни теми, касаещи икномическата област, включително и възможности за дейност по проекти към Европейския съюз“ – сподели Валентин Милушев.

Преди дни се проведе и двудневен национален форум по темата за предизвикателствата пред икономиката, бизнеса и държавата, механизмите и финансовите инструменти за стимулиране на предприемачеството. Акцентите бяха формулирани от председателя на предприемачи ГЕРБ Валя Чилова по време на откриването на третия национален форум на структурата „Предприемачество. Развитие. Перспективи“ в Поморие.