ГЕРБ от Самоков номинираха петима за евродепутати

Структурата на ГЕРБ – Самоков проведе общинско събрание, по време на което бяха направени номинации за евродепутати. На събранието присъстваха над 65 души, от които с право на глас  бяха 54. Събранието бе открито от депутата и председател на ГЕРБ – Самоков Валентин Милушев.

„Нашите евродепутати се ползват с изключително добра репутация, защото са активни и работят. Те са достойни представители, които защитават българските интереси, бизнес и общество. Някои от тези хора направиха толкова много, което се чу не само в България, но и в цяла Европа“, каза пред присъстващите Милушев и добави: “Ние предпочетохме точно такива лица, които се ползват с авторитет в Европарламента да бъдат предложени отново“.

Председателят на ГЕРБ-Самоков  Валентин Милушев заяви още, че хората трябва да  разграничават фалшивите новини от действителните, за да не бъдат подведени. Той апелира да се правят по-често срещи лице в лице,  да се коментира политическата ситуация в страната.

 

По време на събранието самоковци направиха пет номинации – Мария Габриел, Ева Майдел, Андрей Ковачев, Андрей Новаков и Лиляна Павлова.

През седмицата Валентин Милушев проведе и поредното събрание в село от Самоковско. За проблемите на инфраструктурата и липса на условия за развитие на селски туризъм се оплакаха жителите на село Мала Църква.

Валентин Милушев провежда събрания с колегите си от ГЕРБ – Самоков всеки понеделник от 17.30 часа в централата на партията. Всеки вторинк от 11 до 13 часа има пхриемен ден.

Десислава Стоянова