В Райово пункт за цветни метали бе уличен в нарушения

Нарушения в пункт за цветни метали в самоковското село Райово – грънаха всички национални медии. „Другите села се газифицират, нашто пак лъсна с лоши новини! – коментират хората в Райово. „Докога, кмете?“ –  питат те

 

Както писа сайтът „Самоков инфо“, през миналата седмица и в Самоков полицаи и жандармерия имаха акция срещу престъпността.

Множество нарушения са открити в два пункта за метали в Самоков и с. Райово – съобщиха всички национални медии. Нарушения е имало и в обект за дървесина. И за трите случая са съставени констативни протоколи.

В Самоков са проверени 512 души и 395 коли. Съставени са 61 административни акта и са задържани 14 души.

Припомняме, че бяха извършили проверки също и в София и Перник. Задържани са 77 души. Сред тях има 6, обявени за издирване. Съставени са 309 акта за административни нарушения. Проверки са извършени в 22 пункта за метали, 27 заложни къщи и 22 автоморги, автосервизи и депа, съобщиха от МВР.

В Ботевград са проверени 470 души и 215 автомобила. Съставени са 38 акта за административни нарушения. Задържани са 18 души. Установени и задържани са и двама, обявени за общодържавно издирване.

При проверка в къща в село Видраре полицаите са открили и иззели 14.5 литра алкохол без бандерол.

В Пернишко смесените екипи са проверили седем автоморги и са издали четири протокола за нарушения.