Валентин Млушев: „Доверие градим с човечност и честност!“

Доверие градим с човечност и честност – сподели депутатът Валентин Милушев

„Народният представител от ГЕРБ Самоков Валентин Милушев и екипът му от структурата на ГЕРБ Самоков доказаха за пореден път, че грижата и контактът с хората не е само предизборна обиколка“ – кометират самоковци във фейсбук. Коментарът е по повод приемните, които Милушев провежда всеки вторник, откакто е избран за депутат, и срещите му с местните хора в селата.

През изминалата седмица бяха направени срещи с хората от селата Клисура, Белчин, Маджаре, Долни и Горни окол и Поповяне.

„Всяка една от срещите беше вълнуваща и различна. Хората започват плахо разговор с мисълта, че за пореден път проблемите им ще останат неразбрани и нерешени. На част от местата вече има изградено доверие с доказани действия след дадените обещания и разговорите са просто приятелски. На други места ни приемат първоначално с доза резерв, но в разговора се ражда истината. Главното е , че ние не обещаваме невъзможни неща или такива, които не зависят от нас. Но всяко едно дадено обещание се изпълнява, така с честност и човещина градим доверие. В село Белчин хората споделиха, че имат проблем със заплащането на наема на пенсионерския клуб и г-н Милушев пое наема със собствени средства, който месечно е 100лв. Обещано им бе доставяне и дърва за отопление на помещението. Такъв проблем споделиха и хората в Долни окол, ще бъде намерено подходящо помещение след разговори с кметския наместник и там проблемът ще бъде решен с човещина и желание“ – сподилеха от екипа на ГЕРБ – Самоков.

Един от най-често срещаните проблеми, на които хората от селата искат решение, е водопроводът и канализацията, селата имат много проблеми с транспортните връзки и изолацията. Проблем е, че селата няма лекари, няма аптеки, селата се обезлюдяват заради липсата на нормални условия за живот. 

„Ужасно е, няма канализация, няма пречиствателни станции, няма асфалт по улиците, младите изобщо не искат да живеят в такава крайна мизерия, каквато се шири в самоковските села“ – споделиха откровено жителите на самоковски села.

„Дай Боже повече отговорни и човечни хора да намират място в местната и държавната власт и да работят в посока Самоков и селата да бъдат привлекателно място за живеене. А нашите срещи в останалите села продължават от идния вторник. Очаквайте ни, ние ще бъдем там, за да ви чуем, да отговорим на въпросите ви и да търсим заедно решенията, приятели!“ – споделят от екипа на ГЕРБ – Самоков.