БСП откри кампанията си от Самоков

150872549_697030460974957_2240961683581567701_n

От града на първата комуна държавният глава Радев отвори предизборната си кампания. Дни след като обяви, че отново ще иска доверието на българите, решението си оповести точно на 1-ви февруари, пристигна в Самоков днес и бе посрещнат от множество симпатизанти и колеги политици, сред които беше кметът на Самоков, представители на БСП – Самоков, отец Михаил Колев – Архиерейски наместник на околията, гостува и на Галерията, където го посрещна шефът на Музея Хаджиангелов. От Общината му поднесоха поздрави и букет с бели цветя, а държавният глава заяви към всички, че е отворен за въпросите им.

Наскоро в публичното пространство бе обявено, че листата на БСП за изборите за парламент ще се води от треньора по футбол със специалност от НСА „Елитен спорт“, журналист и шеф на пресцентъра на ЦСКА Иван Ченчев. Досега той бе депутат, а със сигурност ще продължи да работи в парламента, тъй като червените имат големи шансове и на тези избори.

От 37-те соцорганизации в Самоковско за депутат е номиниран бившият началник на полицията Николай Кокалов, общият брой на партийните членове, които имат право на глас е 572 души. Имало четири номинации – на д-р Ивалина Трендафилова, общопрактикуващ лекар и началник на Спешна помощ- Самоков, на Николай Кокалов и други.