Бабинден в ДГ „Зорница“

20190121_125829

В Детска градина „Зорница“ днес поздравиха жените, станали баби през миналата година. Традицията бе спазена и те получиха освен добри пожелания, подаръци от целия екип на детската градина.

Директорът на „Зорница“ Евелина Големинова поздрави Петя Гълъбова и Маргарита Стоилова и им пожела да се радват дълги години на деца, внуци и правнуци.

През миналата година, месец ноември, на Петя Гълъбова се роди чаровната Божидара, дете на сина й – Георги. Казват, че снахата, Даяна, слуша във всичко свекървата Петя, макар бабата да е доста млада. С усмивка и много мерак Петя помага на цялата фамилия, която е доста голяма. Освен всико, Петя е и сръчна майсторка на питки, баници и дъхави зелници.

Другата баба на 2018г. в Детска градина „Зорница“, Маргарита, също е много щастлива от новото внуче. То е рожба на дъщеря й – Теодора, и носи царското име Самуил. Маргарита е също много отзивчива баба и редовно се оказва в помощ на младите, които живеят в София.

Екипът на „Зорница“ празнува винаги заедно, а днес си пожела през новата година да има здраве за всички – и за деца, и за родители; да се постигнат още нови успехи в учението.