Асен Дренски чества 60-годишнина

Многобройни приятели от Самоков и Доспей почерпи Асен Дренски. Добронамерен, отзивчив и отличен професионалист Асен е уважаван от всички, които го познават. Навръх рождения си ден, 20-ти март, приятелите и близките му го поздравиха за юбилея и му пожелаха от сърце да е здрав и да сбъдне мечтите си, а тази вечер юбилярът ще събере гости от близо и далеч по повод празника си.

Асен е родом от село Доспей, казва, че обича родния си край, но не обича фалшивия патриотизъм. Доспей му е любим, защото: „Има хубава природа, в прегръдките на две планини е, има и река! Неслучайно доспейци си живеем в Доспей!“ – казва с усмивка Асен.

Освен всичко, той припознава демократичната идея и работи за нея още от създаването на СДС. Членува в СДС от 1989година. По повод новината, че на Евроизборите СДС ще бъде с ГЕРБ, Асен казва: „Най-после нещо добро да се случи! Има светлина в тунела. Само обединение вдясно – това е спасението за каузата на европейските ценности в България. Пожелавам успех в изборите на СДС и съмишлениците ни. Благодаря на председателя на СДС – Самоков Светлана Атанасова, която продължава да прави усилия, за да е жива и в Самоков синята идея“ – коментира Асен Дренски.