Ангел Джоргов – кандидат за кмет на Самоков от ГЕРБ – СДС: Имам голям опит в ръководството на хора, проекти и ресурси и ще работя с енергията на млад човек, ако ме изберете!

Пред пълен салон в самоковското читалище през тази седмица се проведе предизборна среща с кандидата за кмет Ангел Джоргов от ГЕРБ – СДС и кандидатите за общински съветници.

Той говори уверено и без колебание назова много от дертовете на града и селата, като същевременно посочи, че има голям опит като ръководител на хора и ресурси и може да предложи решението им.

„Подготвен съм за големите задачи на администрацията, имам програма с конкретни решения“ – заяви Ангел Джоргов.

Един от основните показатели за Самоков е, че младите образовани хора не са връщат тука – посочи той. „И аз, и колегите ми считаме, че причината, е че градът не дава възможност за кариерно развите. От ден първи бихме работили за създаване на рабони места и добър бизнес климат, за изграждане на инфраструктура и условия за инвестиции“ – заяви още Джоргов.

„Имаме конкретни решения за проблемите на Самоков и селата. Има нужда да се създаде Контактен център, за да има постоянна връзка с общинска администрация, която работи открито за проблемите на хората 24 часа. Да могат да се подават сигнали и незабавно да се реагира – при лични проблеми, при бедствия и аварии, за дупки по улиците и лоша инфраструктура. Това е една от многото добри инициативи, които са създадени в Столична община и бихме създали веднага такъв Контактен център. Това ще помогне Общината да бъде близо до жиетелите на Самоов и селата. Искаме да направим така че Общината да бъде отворена и вратите й да са отворени за хората. Трябва да има ежедневен достъп до кмета и заместниците му“ – думите на Джоргов бяха последвани от аплодисменти.

Той говори уверено и за проблемите с водопроводите и канализациите в селата. „Изграждането на ВиК цикли е скъпо начинание, но има проблеми в града и селата и трябва да се работи за отстраняването им. Ние живеем на 4 етаж в „Самоково“ и налягането е изклчително слабо. В селата Райово, Злокучне, Поповяне, Ярлово и други има безводие. С опита, който имам, може да помогна с проекти по Европейско финансиране, включително и за водопроводите в селата – на мен там ми е силата!“ – заяви Ангел Джоргов.

Редица населени места имат нужда от промяна на транспортната схема – няма автобуси до селата, няма възможност хората да отидат на работа в Самоков, ако нямат коли – гогови сме да предложим решение“ – сподели Ангел Джоргов.

Необходимо е да се напарви спешен кабинет в болницата – така медиците в Спешната помощ ще могат да се концентрират върху спешните пациенти, за които е необходима линейка. Имаме решение по много проблими в сферата на здравеопазването – бихме били в полза на лекари и пациентите им като администрация и съветници“ – каза Джоргов.

„Имаме решеня, имаме екип с професионалисти! Призовавам ви да гласуваме, за да се пребори платения и контролирания вот! Ще ви бъда благодарен да гласувате за мен и да си изберете личност от нашата листа за общински съветници! “ – добави той.

Ще работя с енергията на млад човек, който има необходимия опит и ще оправдая доверието на всеки един човек от града и селата в Самоковско!“ – заяви Ангел Джоргов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

smart