Ал. Йорданов: Да се противопоставим на провокационните позиции на президента Радев

От профила си в социалната мрежа евродепутатът от СДС – ГЕРБ Александър Йорданов призова обществеността да се противопостави на позицията на президента Румен Радев по време на пандемията, с която омаловажи невъднъж здравния проблем, а на множество публични срещи президентът участваше, без да поставя маска, каквато се изискваше от закона.

„ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ НА ПРОВОКАЦИОННИТЕ ПОЗИЦИИ, КОИТО ПРЕЗИДЕНТЪТ ЗАЕМА ОТ НАЧАЛОТО НА КРИЗАТА С ПАНДЕМИЯТА COVID-19.

От трудностите през които преминаваме той иска да извлече политически дивиденти за себе си и за политическата сила, която го издигна за президент – БСП. Все по-очевидно става, че обслужва политиката на Кремъл, част е от хибридната война срещу Европейския съюз.

Войната срещу европейска България е в ход. Пред очите ни се сдружава сбириток от антиевропейски и проруски партии, които са готови да изиграят ролята на патерици за успеха на един антибългарски и антиевропейски сценарий. До изборите остава по-малко от година. Хора, граждани, не предавайте европейска България! Да нарушим Сценария преди да е станало безвъзвратно късно!“ – призова Александър Йорданов днес.