Росен Бързанов – кандидат за кмет на с. Говедарци: „Да се обединим и да постигнем хубави резултати в селото ни!“

 

 

IMG_4231

 

Кандидатът за кмет на Говедарци Росен Бързанов даде начало на предизборното събрание в селото. Салонът на читалището бе пълен с хора, проявяващи интерес към кандидатите за съветници от листата на местната коалиция ВМРО-СДС и към кандидатурата им за кмет на Говедарци.

Както е известно, коалицията издига кандидатурата за кмет на село Говедарци на младия Росен Бързанов. Той даде думата най-напред на водачите на листата Светлана Атанасова и Кирил Стойков. Бяха представени и следващите в листатата кандидат-съветници, които също участваха активно в събранието. Сред тях бяха Иван Върбев, адв. Виктория Тонева, д-р Фани Андонова, д-р Николай Димитров, Огнян Милев, Даниела Младенова, Методи Андреев и Иван Узунов.

„Повечето от вIMG_4229ас ме познават, аз бях общински съветник три мандата. Всички ние подкрепяме кандидатурата на Росен Бързанов за кмет на село Говедарци. Той е изключително отговорен млад мъж, израснал в Говедарци и доказал, че може да се справя с всички задачи – и в бизнеса, и в личния си живот“ – заяви Светлана Атанасова – кандидат за общински съветник от коалиция ВМРО-СДС – Самоков.

Росен Бързанов заяви, че ако бъде избран за кмет на Говедарци ще поддържа добра комуникация с кмета на Самоков и с институциите, от които зависи реализирането на проекти за развитие на малките населени места. Според него е необходимо в селото да се изградят екопътеки, да се изгради инфраструктура, за да може да се реаIMG_4246лизира селски туризъм от местните хора. „Нека всички се обединим и да постигнем хубави резултати заедно“ – призова Росен Бързанов.

Кандидатът за съветник и водач на листата Кирил Стойков също взе думата. Той заяви, че като представител на ВМРО винаги е защитавал позицията за осигуряване на ред, законност и сигурност и за утвърждаване на националните интереси на България. „Ако бъда избран за общински съветник, ще настоявам да бъде създадена общинска полиция“ – заяви Стойков.

По време на предизборната среща в Говедарци имаше много изказвания. „Поздравявам коалицията за избора да издигне кандидатурата за кмет на селото на Росен. Занимавам се със земеделие и много пъти съм разговаряла с него за възможностите на европроектите. Досега в Говедарци по европейски програми не се работи. Смятам, че ако бъде избран за кмет на селото, Росен трябва да работи по европейски проекти за развитие на селото. Била съм в много села в България, има чудесни места, но в тях се работи по европроекти – развива се селски туризъм, изгражда се инфраструктура. В Говедарци трябва да се развива земеделие и туризъм – за това има възможности. Това са нещата, които хората търсят – истинска храна и природа“ – сподели по време на срещата живееща в село Говедарци.

Известната журналистка Веска Никова също адмирира кандидатурата на Росен Бързанов и подчерта, че едно от най-важнIMG_4245ите му предимства е младостта. „Росене, хубавото е, че ти си дете на демокрацията и не носиш този товар, който носят предишните поколения от времето на комунизма“ – бяха част от думите на Никова.

„В Говедарци тротоари няма, ходим в калта, разхождат се крави по шосето, което създава рискове за колите и всички участници в движението, главната улица е в окаяно състояние“ – споделиха местни.

„Росене, ако приличаш на майка си, ще може и планина да подместиш“ – коментираха в Говедарци.

Беше поставен и въпросът защо улици в селото носят имена на Георги Димитров и Васил Коларов, които са били замесени в най-мрачните престъпления по време на комунизма в България.

„Зимата се чисти при снеговалеж, после остават замръзнали коловози“ – споделиха още в село Говедарци.

Светлана Атанасова – председател на СДС и кандидат за съветник от коалиция ВМРО-СДС в отговор на поставен въпрос как е сформирана листата, поясни, че кандидатите са подбрани предвид професионалните си качества и доказан авторитет сред обществеността, както и съобразно Постоянните комисии към местния парламент.

„Ние можем да помогнем на Росен да изкачи Говедарци в ранглистата на българските курорти“ – заявиха от коалицията ВМРО-СДС – Самоков.

В подкрепа на кандидата Росен Бързанов се изказа и неговият родственик Стойне Бързанов, който е най-възрастният в Искровете. Той припомни, че Бързанови са трудолюбиви и отговорни и призова да се гласува на 27-ми октомври с бюлетина № 71 за кандидат за кмет на село Говедарци – Росен Бързанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!