Местен кара возило без табели, убиха три кучета в Широки дол

Около 14.45 часа на 14 март, на разклона за село Злокучене, автопатрул предприел проверка на лек автомобил „УАЗ“ без регистрационни табели.

47- годишният водач от село Широки дол е задържан за срок до 24 часа, след като справка показала, че автомобилът не е регистриран по законоустановения ред. Срещу нарушителя е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 345, ал.2 от НК.

 

Убиха три кучета в Широки дол

Около 21.20 часа на 12 март столичанка сигнализирала в полицията, че в двора на къщата си в с. Широки дол е намерила труповете на три кучета, нейна собственост Извършен е оглед на местопроизшествието. По телата на животните не са установени видими следи от насилие. Назначена е съдебно-ветеринарна експертиза. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Пирдопчанин бе задържан след кражба от магазин
Около 14.40 часа вчера собственик на хранителен магазин в града сигнализирал в полицията за клиент, който опитва да заблуди продавачката, отпращайки я в далечния край на магазина, използвайки случая да вземе от касата оборотни пари. Описанието на извършителя незабавно било подадено на автопатрул, който броени минути по- късно установил и задържал мъжа в района на жп гарата.

При извършения му обиск у 60- годишния били открити хранителни продукти. По случая е образувано бързо производство.