Хотел „Самоков“ – Боровец предлага на гостите си креативен релакс

Този уикенд креативен релакс предложи на гостите си хотел „Самоков“ – Боровец. Освен че почиваха, те създаваха картини

„Много интересен и полезен, нестандартен подход за разтоварване в съботния ден“ – сподели Елица Петрова пред медии след участието й в група за рисуване в Бар – басейна на хотел „Самоков“.

„Бе ни предложено в приятната обстановка на хотел „Самоков“ да рисуваме на достъпна тема, водещата художничка бе излключително приятен събеседник и наставник в първите ми стъпки по рисуване“ – коментира Мариела Иванова.

„Много сложни са понякога методите за преборване на стреса от натоварена седмица. Ето това бе доста подходящ вариант – рисуване в приятна обстановка. Благодарим на хотел „Самоков“ за нестандартната покана, един час отделих само за мен…“ – призна с усмивка Елеонора Попова.

Освен напътствията на чаровната Дора и боичките, за участниците в релакса с четка, бе предложена и чаша вино. В приятна атмосфера с атрактивен за случая дизайн на лятна тема, на уникален музикален фон,

66174695_350093772329152_5852324271480635392_n

десетки гости на хотела се забавляваха и релаксираха, като пробваха уменията и интелекта си. Освен приятния спомен от участието им в рисумането, те си взеха и създадените картини, за да им напомнят за хубавата емоция.

Водещ на групата по рисуване бе Теодора Василева. „Обазвеждането е креативно, има котви, морски дизайн, осигурени ни бяха всички условия за такъв нестандартен релакс с рисуване, затова и темата бе „Море“ – сподели пред медиите Дора.

Десислава Стоянова

 

 

 

 

 

 

 

Гаврилова гламва сестра на болницата