Филип Кирев: Ако искаме икономика на иновациите и високите технологии, трябва да управлява дясно правителство

Кандидатите на „Реформаторски блок – Глас народен“ се срещнаха с жители на Ботевград

„В Ботевград много добре се усеща как инвестициите в образование и високи технологии създават работни места и по-високи доходи.

За да реализираме програмата, в която адекватното образование и икономиката, базирана на иновации и високи технологии са приоритети, трябва да управлява дясно правителство.

Затова, в неделя гласувайте с разум, гласувайте с номер 21, дайте шанс на младите хора да заживеят по-нормално!“ – 2017-03-24 12.46.07каза Филип Кирев, водач на листата на коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ за 26 МИР, който се срещна с жители на Ботевград.

В подбалканския град има работещи няколко фирми в областта на високите технологии, колеж по енергетика и електроника, висше бизнес училище, клонове на университети със специалности, свързани с информационните технологии.

„Гласувайте за „Реформаторски блок – Глас народен“, защото вече доказахме, че можем да се борим за повишаване на доходите на хората.  Дайте път на младите!“, призова Велислава Костова, която е втора в листата на Реформаторите.