Създадено в Самоков се открива на 18-ти май в 10 часа

 

Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Румен Христов с колеги от ГЕРБ и СДС идват в Самоков на 18-ти май

 

Депутатът Валентин Милушев и предприемачите в ГЕРБ организират в събота изложение „Създадено в Самоков“. На площада производители и занаятчии ще представят продукцията си.

Събитието бе обещано през месец декември миналата година, когато се сформира новата структура към ГЕРБ – Самоков по инициатива на Валентин Милушев. Записването за участие в изложението бе до днес.

В събота всички прояви ще бъдат на площада. Ще има и интересна театрална постановка в Читалище – паметник „Отец Паисий“ със свободен вход.

В късния следобед ще бъде представена листата на кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и СДС. За представянето се очакват Цветан Цветанов, председателят на СДС Румен Христов, както и Лиляна Павлова, Андрей Новаков, Ивелина Василева и други.

Както е известно, Андрей Новаков е политик от ГЕРБ, евродепутат от Европейската народна партия, при встъпването си в длъжност бе най-младият член на Европейския парламент и един от най-младите в историята на институцията.

Начало ще бъде дадено в 10 часа, в 10.30 часа ще започнат спортни игри, а в 11ч е началото на вокална и танцова програма. От 13 часа е конкурсът за най-вкусен зленик. Ще има конкурс и за поема.

В 15 часа в Читалище –паметник „Отец Паисий“ ще започне спектакълът „Една седмица, не повече“ с участието на Йоана Буковска и др.

В 16.30 ч. на площада ще има концерт на дует „Пирин“.

От 17 часа е представянето на кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и СДС.

Входът за всички активности е свобден