Срязаха гумите на 40 коли в Самоков

 

В събота сутринта десетки коли бяха със срязани гуми. На повечето от возилата са направени на парчета и четирите гуми, което ще излезе много скъпо на собствениците им.

Акцията на вадналите, които вече се специализират в рязане на гуми, този път беше на коли около Гимназия “К. Фотинов”, по “Манастирска” и към т.нар. “влашка махала”. Според слуховете имало и запалено возило. Престъпното деяние е обсъждано нашироко във фейсбук, дискутира се и полицията.

“Има камери, веднага да заловят престъпника и да бъде наказан, иначе полицията ще я осъдим, да ни плати големите щети” – коментират самоковци. Според слуховете иима съмнения, че извършител на престъплението е познанйник на полицията с прякор “Талето”. “Докъде стига наглостта на наркоманите от Самоков? – на този въпрос трябва да си отоворят отговорните лица” – коментира се из целия град по кръчми и мегдани. “Цял ден се носи чалга из града, колите ни осъмват със срязани гуми – докога? – питат самоковци.

Рязането на гуми в Самоков става обичайна практика. Местните са възмутени и настояват общинското ръководство и полицията да вземат спешни мерки.

Официалната информация сайтът “Самоков инфо” ще публикува след като пресцентърът на МВР я оповести.