„Самел 90” откри ново производство

100_5187100_5190
Днес инж. Петър Георгиев, изпълнителен директор на „Самел 90” АД, представи на официално събитие нова линия за прахово боядисване със съвремнно оборудване и техническа екипировка. След водосвета, отслужен от отец Георги, заедно с кмета, Владимир Георгиев, преряза лентата.
„Това е автоматична линия за прахово боядисване, която е една от най-модерните в България, за всякакъв вид детайли – от малки до 2/2 метра, примерно. Позволява трисменен режим на работа и дава страхотно качество на покритията. Боядисва всякакви детайли, най-вече за автомобили. В момента имаме поръчки за една от най-големите фирми в Германия, с която ще работим. Досега за изделията ни се работеше на ръчен режим.Стойността на инвестицията е около 2 млн.лв.” – поясни за “Самоков инфо” инж. Георгиев.
„С удоволствие се отзовахме на поканата на ръководството на „Самел 90”, защото това е един голям празник не само за вас, за „Самел 90”, но и за града. Аз не съм присъствал на друго откриване на такова производство в нашия град. Похвално е това, което прави ръководството и всички вие, защото всеки заделен лев за такова производство, за такава модерна техника, провокира респект и трябва да бъде уважавана. Пожелавам много работа за тази поточна линия, здраве и много реализирани проекти и планове” – пожела по време на откриването кметът Владимир Георгиев.