Пълен читалищен салон пожела успех на изборите на коалицията от войводи и седесари

IMG_4316

От нас зависи да бъдем свободни, да се стремим да живеем достойно като хора, част от голямото европейско семейство – заяви Светлана Атанасова – председател на СДС – Самоков

Снощи местната коалиция ВМРО-СДС – Самоков представи листата си от кандидати за общински съветници и кметове на села. Салонът на Читалище-паметник „Отец Паисий“ беше пълен със самоковци, дошли да чуят посланията им и да пожелаят успех на кандидат-съветниците и кметове на кметства при вота на 27-ми октомври.

„Обединени за Самоков“ – това е мотото на коалиция ВМРО-СДС – Самоков.

IMG_4289С мултимедийна презентация – едно от модерните средства за комуникация на съвремието ни, бе представен всеки от кандидатите. Събитието започна с химна на България, прозвучаха химните на ВМРО и най-новата песен на привържениците на синята идея и демокрацията „От теб зависи“, композирана от Дани Милев. „Гласувайте за отговорните личности, които с професионализъм и компетентност ще защитават вашите интереси“ – призова водещата Даниела Младенова, която също е част от листата на коалицията.

„Драги съграждани, свидетели сме на залез и упадък, а в лицето на ВМРО вие виждате патриотизъм. Вече 20 години съм верен на каузата на ВМРО. Ние сме се доказали в историята на България, а делата ни са записани в учебниците по исторя. Аз съм пред вас като кандидат за общински съветник от ВМРО с идеята да защитавам интересите ви. Трябва да се въдвори ред, трябва да се съборят незаконните жилища, тези хора да си намерят работа и да имат жилища като всички нас! Трябва да се възстанови местната икономика. Нашите майки и бащи имат нужда от красиви алеи и паркове, но имат нужда и децата им да са си вкъщи. Сигурен съм, че децата на много от вас работят в София и чужбина, защото в Самоков няма работа. Едни от наболелите проблеми на гради ни са поголовната сеч и мърсотия от незаконните сметища! Всички виждаме какво се случва в Седми квартал! За някои наши съграждани законите не важат!“ – посочи Кирил Стойков.

„С № 71 ние ще оправдаем доверието ви. Бог да пази България!“ – каза на финала на изказването си Кирил Стойков.

„Здравейте приятели, обръщам се към вас така, защото виждам много хора в залата, с които през годините сме били заедно в каузата за един по-добър град. Вие знаете, че моята кауза е свързана с християнските и европейски ценности, с утвърждаване на демократичните принципи, морал и законност в българското общество. В мандатите си на общински съветник бях активна, отговорна и последователна. Като заместник-председател на Общински съвет и като член на Постоянните комисии работих в защита интересите на моите съграждани. Отправях официални питания към местната администрация,  които са от важност и значение за вас. Знаете, че не съм човек на празните приказки, а на действията“ – заяви Атанасова и благодари на самоковци, участвали в срещите и приемните й по време на мандата й за общински съветник.

„Ние създадохме коалиция с ВМРО и се обединихме в единна листа с кандидати за общински съветници. Сред нас има хора от различни професии и специалисти в своята област, които имат качества и желание да работят в съответните Постоянни комисии в Общински съвет. Подкрепете стойностните професионалисти и уважавани самоковци!“ – апелира Светлана Атанасова, посочвайки предимствата на листата на коалицията.

„Приятели, не позволявайте на никого да говори от ваше име, да ви налага идоли и кумири, да ви посочва спасители! Както се пее в песента на СДС „Идва този час, в който своя избор ще направя аз”!  От нас зависи да бъдем свободни, да се стремим да живеем достойно като хора, част от голямото европейско семейство.IMG_4301

„Искаме сигурна среда, в която да отглеждаме децата и внуците си! Заставам пред вас, за да ви заявя своята готовност да продължа да работя като общински съветник.

На 27-ми с бюлетина 71!“ – призова Светлана Атанасова.

„Хората, които са в лисатата с № 71 заслужават вашата подкрепа. Гласувайте на 27-ми за тези прекрасни хора, защото те ще работят за вас! Пожелавам успех с номер 71 на 27- ми – на кандидатите за кметове и за съветници“  – апелира Румен Христов – председател на СДС.

IMG_4308За да подкрепи кампанията на коалицията, дойде и депутатът Юлиан Ангелов от ВМРО.

„Видяхме достойни хора, които могат да защитават интересите на жителите на община Самоков. Те са се доказали с действие, че могат да се спрявят! Бъдещите съветници и кметове трябва да мислят за хората и да бъдат честни, да имат човешко отношение – тези кандидати са точно такива“ – посочи Ангелов, визирайки листата на кандидатите от коалиция ВМРО – СДС с бюлетина №71.

IMG_4340След представянето започна концерт на Илия Луков с патриотични песни, а публиката поведе хората през сцената и залата на Читалище-паметник „Отец Паисий“.

Десислава Стоянова

Купуването и продаването на гласове е престъпление!