Премиера на „Животът на един планинар“

Предстои онлайн премиера на филма „Животът на един планинар“. Филмът е вдъхновен от историята, духа и философията за живот на алпиниста, скиор и планинар Младен Катранджиев.
През зимата на 2016-та година в България пристига австрогерманска група от скиори и сноубордисти, които целят да снимат спортен филм из българските планини. За да се докоснат до красотата и разнообразните терени на Рила планина, момчетата от Bootsjungen избират за свой гид Младен Катранджиев.
По време на общите им обиколки и снимачните дни, групата от млади мъже от Австрия и Германия е толкова впечатлена от българския планинар и неговия дух, че без негово знание, решава да промени изцяло първоначалния си план.
Вместо да снимат филм за ски и сноуборд, Bootsjungen решават да разкажат вълнуващата и докосваща история на техния вдъхновяващ гид и нов приятел.
Каним ви да споделим емоцията от тази късометрежна лента, щеляща да покаже на света красотата на Рила през очите на един български планинар – Младен Катранджиев.
Продукция: Bootsjungen
С подкрепата на: Wild Berries
Прожекцията на филма е безплатна и ще се състои онлайн в посочения час. Очаквайте информация с линк за гледане няколко дни преди събитието.
Събитие от Wild-berries
Онлайн събитие
Вторник, 29 декември 2020 г. от 20:00 ч. UTC+02
Цена: безплатно
Публично  · Всеки във или извън Facebook