ПОЗИЦИЯ: ВРЕМЕ Е ЗА ОТГОВОР!

На днешното зверство на руските фашисти /29-ти декември, 2023г/ трябва да се отговори. И отговорът трябва да е само един: украински ракетен удар по Москва. Защото няма такава война, при която само едната страна да дава жертви сред мирното население: деца, майки, възрастни хора. Няма такава война, при която само в едната страна да има разрушения на жилищни и административни сгради, на болници и училища. За пореден път днес стана ясно, че руснаците надминаха по престъпления фашистите и комунистите. Затова и трябва да им се отговори със същото: с ракетни удари по техните градове. Те трябва да изживеят ужаса на войната, която започнаха. За това говорих още преди година в Европейския парламент. Ще говоря отново при първа възможност.

Народът на Русия живее в пълно затъмнение за войната. Той няма информация за престъпленията, които върши в Украйна нацисткият кремълски режим. И нещо още по-страшно. Това зомбирано от кремълската пропаганда население подкрепя главния военнопрестъпник – президентът Путин.

Време е европейските държави да преустановят дипломатическите си отношения с Руската федерация. Отдавна е време за пълна изолация на тази терористична държава. Българското правителство трябва да изгони незабавно от страната руската посланичка. Трябва незабавно да затвори и забрани дейността на руските културно-информационни центрове. А постепенно от България трябва да се прогонят и всички руски граждани, които изкупиха половината Черноморие и подкрепят също терорист №1 в Москва. В Наказателния кодекс трябва да се гласуват конкретни текстове относно разпространението на руска пропаганда. Необходими са твърди мерки. С меки китки не може да се спре руският фашизъм. Днес не е време за либерални алабализми. Днес се води война. А на война, като на война!

В България е необходимо да се осъществи пълна дерусификация. Не го ли сторим днес, то утре горчиво ще съжаляваме.

Поклон пред невинните жертви в Украйна на руския фашизъм!

Александър Йорданов, ФБ