Писта „Попангелов“ затворена до 13-ти

Във връзка с предстоящите състезания и подготовката за Европейската купа по ски алпийски дисциплини за жени, писта “Попангелов” ще бъде затворена в периода от 30 януари до 13 февруари включително. Всички писти в отделните ски центрове в курорта са отворени и са на разположение на скиори и сноубордисти.
НОВО  ЗА СЕЗОНА: Възрастта на децата, които ще ползват безплатно съоръженията в курорта през целия сезон, се вдига до 7 ненавършени години. Цените  на детските карти стават 30 лева на ден. Лицата между 12 и 22 навършени години, както и тези над 65 години ще ползват специални, много по-изгодни цени на лифт карти.
Отдавна чакана новост са семейните лифт карти, които позволяват на семейства с до 3 деца да ползват 20% намаление от стандартната цена на каса за възрастни. Това предложение е приложимо за полудневните лифт карти, както и за картите за 1, 2 дни и за 6 непоследователни дни.
Повече информация и списък на всички видове лифт карти и цени ще намерите на: http://www.borovets-bg.com/bg/prices/lift_karti_2015_2016/