Огнян Милев-секретар на СДС – Самоков: Всички, които демонстрират опозиция, да напуснат РБ

„Представители на ДСБ непрекъснато дават изявления в медиите и се изявяват като опозиция. После се извиняват. Това не е политически логично поведение. По-добре да напуснат РБ“ – заяви пред „Самоков инфо“ Огнян Милев – секретар на СДС – Самоков. „Радан Кънев също непрекъснато е в опозиция, а същевременно ползва служебния мерцедес“ – допълни още Милев.

Днес хасковският депутат Станислав Иванов напусна парламентарната група на Реформаторския блок.

“Мотивите ми са лични. Имам морален ангажимент към хората, които гласуваха за мен. При последните ми срещи в Хасково много хора изразяват разочарованието си от политиката, която блока води и за неспазените предизборни обещания и опорочени реформи”, заяви пред Haskovo.info депутатът, който е син на бившия кмет Георги Иванов.

Станислав Иванов уточни, че сега сме в предизборна кампания, но след президентския вот може да каже конкретно причините за напускане на Реформаторите.

“Не съм изненадан. Водени са много разговори със Станислав, който отдавна споделя липсата на единство и ред на работа в групата. Ние рядко успяваме да вземем общо решение. Разбирам мотивите му”, коментира пред “Дневник” лидерът на ДСБ Радан Кънев.