Новоизбарният кмет на Самоков Ангел Джоргов днес встъпи в длъжност

Днес досегашният кмет на Самоков Владимир Георгиев предаде ключа от Общината на новоизбрания градоначалник Ангел Джоргов. Кметът Ангел Джоргов заяви, че ще изпълни всеки един проект, който е разработила общинска администрация и ще надгражда възходящата линия, за да се развива Самоков така, както мечтаят неговите жители. Той благодари на служителите на администрацията за топлото посрещане и подчерта, че от тях ще изисква да бъдат винаги в услуга и с лице към хората. Новоизбраният кмет днес встъпи в длъжност и започна първия си работен ден.

„Никой не е по-голям от Община Самоков! Наясно съм, че проектите и начинанията не започват с началото на един мандат и не свършват с неговото приключване. Затова аз обещавам да доведа до успешен край всичко, което е започнато от предходната администрация и всичко, което е стартирано. Където и да съм работил, каквито и длъжности да съм заемал, Самоков винаги е бил в сърцето ми. Изказвам своята голяма благодарност към всички, които ми се довериха, гласуваха за мен и ми дадоха възможност да се върна тук, в родния град.

Изборите приключиха, а сега ни очаква много работа. Хората, които ме познават знаят, че аз не се интересувам какъв цвят е кметът на района или кметството. Обещавам, че с всички вас ще работя на равни начала. Надявам се на същото и от вас. Нека заедно оправдаем гласуваното ни доверие – с единствения интерес – просперитета на община Самоков. От днес започва нашата работа за изграждане на инфраструктура по селата, развитието на туризма и развитие на града ни! На добър час!“ – сподели Джоргов, преди да влезе в кметски кабинет.