Нарушители на пътя са задържани 

 

Около 19.35 часа на 22 септември, на панорамен път, полицейски екип извършил проверка на лек автомобил „Форд Ескорт“. Водачът А.А./19г./ от Самоков е задържан за срок до 24 часа, след като драг чекът, с който бил изпробван, установил наличие на канабис в пробата му.

Около 1.30 часа на 23 септември, в с. Драгушиново, автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Ауди А4“. 39- годишният водач С.Д. бил изпробван за употреба на алкохол, при което дрегерът отчел 2.33 промила в издишания въздух. Допълнително се установило и че С.Д. шофира без да притежава СУМПС и то в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние. Нарушителят е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа.

Около 15.25 часа на 24 септември, в с. Ковачевци, униформените извършили проверка на лек автомобил „Лада“, в хода на която тествали водача за употреба на алкохол. След като дрегерът отчел 2.71 промила, 36- годишният К.М. от с. Ярлово е задържан за срок до до 24 часа. минути преди полунощ в неделя в ареста на РУ- Самоков попаднала и 41- годишната Л.М. от същия град, установена да управлява по ул. „Вардар“ лек автомобил „Форд Фокус“ с 2.50 промила алкохол.

Срещу четиримата задържани са образувани бързи производства.