Над 15 000 души в Зала „Арена Армеец“ събраха ГЕРБ и СДС

ГЕРБ и СДС се събраха в неделя на национално предизборно събитие в зала „Арена Армеец“ –129988 София

 

ГЕРБ и СДС отново заявиха амбиция за спечелване на евровота на национално предизборно събитие в зала „Арена Армеец“ в София. На форума присъстваше и кандидатът за председател на ЕК от Европейската народна партия (ЕНП) Манфред Вебер.

 

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов призова за пълна мобилизация за вота.

Бойко Борисов, заяви още:“ Имаме още много енергия да си изкараме мандата, да си изкараме местните избори. Мобилизирайте се, помолете се на хората да ни извинят за слабостите, видно е, че сме си направили поуки. Много добри неща правим. Рекордно ниска безработица, рекорден БВП. Сега сме си поставили като основна цел повишаване, и то многократно на доходите“. Борисов отправи и предупреждение към своите.

„Максимална концентрация, четвъртък и петък ще ни правят „Костинброд“, вариант някакъв такъв ще има. Партията се вдигна. Това ги плаши“.

Кандидатът на ЕНП за председател на Еврокомисията Манфред Вебер обеща да работи за пълноправно членство на България в Шенген.

Манфред Вебер – кандидат на ЕНП за председател на ЕК заяви още: „България заслужава да бъде пълноправен член на Шенген. За силна България и силна Европа, гласувайте с номер 12!“.

Еврокомисарят Мария Габриел заяви, че се гордее с най-добрата листа – тази на ГЕРБ и СДС.

С подписано споразумение кандидатската листа на ГЕРБ и СДС е подкрепена от БЗНС – обединени земеделци, БЗНС – Никола Петков, БД форум, Съюз на репресираните от комунистическия режим, Движение „Гергьоден“.