Награди в училища

82437222_2759666984089435_3154064565881274368_n

В залата на Регионално управление на образованието София-регион, на 10 януари т.г., в присъствието на редактори от в. „Аз Буки“, представители на Общините Самоков и Пирдоп, директори на училища и екип на РУО София-регион, се състоя lръчване на грамоти и плакети на учители, които са вдъхновявали своите ученици за постижения в училище, както и на директори, чиито ръководени от тях училища са представили Софийска област на международни и национални конкурси и форуми.
Връчени почетни грамоти и плакети на РУО – София-регион на номинирани учители от Софийска област за номинацията им в:
Първи Национален конкурс за учители „Иноватори в образованието“
„За учителите, които вдъхновяват“
Даниела Емилова Георгиева
Гл. учител, прогимназиален етап в ОУ „Митрополит Авксентий Велешки“ – гр. Самоков
За номинацията й в категорията „Учители и учителски екипи, които са вдъхновили за постижения учениците в учебната работа, включително чрез промяна на училищната среда“ от Софийска област през 2019 година.
Училища от Софийска област с най-значими постижения и принос в представянето и утвърждаването успехите на образователната система в Софийска област през 2019 г. на национални и международни форуми и изяви:
ОУ „Митрополит Авксентий Велешки“- гр. Самоков
За успешно представяне на образователните институции в Софийска област, с иновативни практики и опит в изпълнението на дейностите по Механизма за обхват и задържане на децата и учениците пред делегация от Министерството на образованието на Грузия, водена от УНИЦЕФ България, през 2019 година.